Machines en spoorwegmaterialen

Een klus uitdagend? Soms. Maar daar houden we bij Berende juist wel van. Er is altijd een oplossing, met bijvoorbeeld een krol zoals de Atlas 1404 of Atlas 1604. Met toebehoren zoals een sorteergrijper en blokkenklem, kunnen spoorwegmaterialen gemakkelijk verplaatst worden. Noem het een kwestie van vooruitdenken.  En vooral een van ervaring en erop vertrouwen dat ook de lastigste klus binnen de gestelde tijd klaar is. Vertrouw hierbij op de diensten van Berende Spoor- en Grondwerken. Met onze spoormaterialen kunt u alle kanten op.


Spoorwegmachines als de LiebherrA900zw

Werk aan en langs het spoor vraagt om specifieke machines. Zoals krachtpatsers die in korte tijd flink wat werk kunnen verzetten. Denk aan onze Atlas 1404, Atlas 1604 en Liebherr A900zw spoorkranen. We rusten ze uit met diverse andere soorten toebehoren. Spoorwegmaterialen worden zo gemakkelijk verplaatst. Ze zijn sterk genoeg voor alles wat bij de aanleg van spoorbouw komt kijken. Daarnaast zijn deze ideaal als we de hoogte in moeten. Hiervoor maken we gebruik van een lastmomentbegrenzer, kortweg LMB. Met die installatie voldoen onze krols, zoals we kranen op lorries ook wel noemen, aan de laatste eisen van onze opdrachtgevers.


Spoormaterialen met Rupskranen

Naast krols heeft Berende Spoor- en Grondwerken ook rupskranen. We kunnen ermee over praktisch elke ondergrond en komen zo op plaatsen waar andere machines niet geraken. Onze Komatsu PC138US spoorrupskraan is een mooi voorbeeld van zo’n alleskunner. Het is een veelzijdige spoorkraan. En oersterk bovendien. Alle spoormaterialen van Berende zijn van zeer hoge kwaliteit.


Spoorwegmaterialen vervoeren met laadschoppen

Waar in korte tijd veel grond moeten worden verzet, daar komen onze laadschoppen in beeld. Zo hebben we onder meer de Volvo L70F en Giant V452T, waarmee we snel en efficiënt veel grond kunnen uitgraven, ophogen en verplaatsen. Ook brengen we er spoorwegmaterialen snel mee op de juiste bestemming. Naast grote shovels omvat ons machinepark ook minigravers en minishovels. Uiteindelijk gaat het erom dat wij met onze machines kunnen leveren wat u op dat moment zoekt. Als maatwerk voor elke klus en inzetbaar voor alle diensten voor railinfra.

 

@BerendeSW
berendespoorwerk