Atlas 1604

Om goed aan het spoor te kunnen werken zijn zware machines nodig. Berende Spoor- en Grondwerken heeft verschillende machines die hiervoor uitermate geschikt zijn. De machines kunnen worden gebruikt met verschillende hulpstukken waardoor deze multifunctioneel inzetbaar zijn. Een goed voorbeeld hiervan is de Atlas 1604, een echte krachtpatser!
 

Atlas 1604 in gebruik

De Atlas 1604 is multifunctioneel inzetbaar. Met deze machine kun je werkzaamheden uitvoeren, zoals het werken aan draagconstructies en bovenleidingen. Om aan deze constructies te werken zijn vaak graafwerkzaamheden nodig. Vervolgens moeten de palen en blokken goed geplaatst worden. De Atlas 1604 is een trouwe speler die voor al deze werkzaamheden inzetbaar is.
 

Werken met de Atlas 1604

Sinds 2016 is het verplicht dat de spoormachines voorzien zijn van een LMB. Dit staat voor Last Moment Beveiliging-systeem en de LMB op onze machines is speciaal voor spoorkranen ontwikkeld. De Atlas 1604 beschikt uiteraard over deze LMB.
De Atlas 1604 spoorkraanmachines worden altijd verhuurd met een sorteergrijper of bomentang en knijperset welke bij de verhuurprijs zijn inbegrepen. Deze machine is ideaal voor het werken met zware bovenleiding blokken en betonwissels. Ook kan de 1604 goed worden ingezet bij kabelputten en bovenleidingsportalen- en balken.
 
Berende Spoor- en Grondwerken is gespecialiseerd in het werken aan sporen. Berende weet als geen ander hoe precies spoorwerkzaamheden moeten worden uitgevoerd. Goede machines zijn hierbij essentieel. Naast de Atlas 1604 is de spoorkraan Atlas 1404 een uitstekende machine om mee aan het spoor te werken. Wilt u meer informatie over de Atlas 1604? Neem dan contact met ons op. We vertellen u graag meer over dit type machine en de werkzaamheden. 
@BerendeSW
berendespoorwerk