Liebherr 900

Voor spoor- en grondwerkzaamheden zijn zeer zware machines nodig. De machines van Berende Spoor- en Grondwerken zijn hier uitermate voor geschikt. De Liebherr 900 is af-fabriek als spoorkraan uitgerust en hierdoor een perfecte partner in al uw spoor- en grondwerkzaamheden. Doordat de machine gemakkelijk te combineren is met verschillende hulpstukken is deze multifunctioneel inzetbaar.
 

Lieberr 900 in gebruik

Er is één grootste verschil met de Liebherr 900 en onze andere machines. De Liebherr 900
maakt het mogelijk wagons over het spoor te verplaatsen. Hierbij zijn ook de remmen te bedienen. Dit is erg handig wanneer de wagons tijdens de werkzaamheden in de weg staan. Daarnaast kan de Liebherr 900 worden ingezet bij calamiteiten om wagons af te kunnen slepen. Naast de kracht om wagons te verplaatsen kan de machine bij vele werkzaamheden worden ingezet. Hierbij kunt u denken aan het werken aan draagconstructies of bovenleidingen. Ook voor graafwerkzaamheden is deze kanjer niet bang.
 

Werken met de Liebherr 900

Het is vanaf 2016 verplicht spoormachines te voorzien van een LMB (Last Moment Beveiliging-systeem). De LMB op de machines van Berende Spoor- en Grondwerken is speciaal ontwikkeld voor de spoorkranen. Uiteraard beschikt de Liebherr 900 over dit beveiligingssysteem.  De Liebherr 900 wordt altijd uitgerust met een bomentang of sorteergrijper. Daarnaast kan er gemakkelijk een knijperset aan worden toegevoegd. Deze machine is met de bijbehorende hulpstukken ideaal voor het werken met zware betonwissels en bovenleidingblokken.
 
Berende Spoor- en Grondwerken is zich als geen ander bewust van de nauwkeurigheid waarmee spoorwerkzaamheden dienen worden uitgevoerd. Essentieel bij een goede uitvoering van deze werkzaamheden zijn goede machines. Wij zijn al jarenlang gespecialiseerd in het werken aan het spoor. Voor meer informatie neem gerust contact met ons op. We informeren u graag over de Liebherr 900 en al onze andere machines zoals de Atlas 1404 en 1604
@BerendeSW
berendespoorwerk