Atlas 1404

Om flink wat werk te kunnen verzetten in de spoorbouw zijn zware machines nodig. De Atlas 1404 is sterk genoeg om goed in de railinfra te kunnen functioneren. Deze machine is daarnaast uit te rusten met verschillende hulpstukken om het werk gemakkelijker te maken.
 

Atlas 1404 in gebruik

Met de Atlas 1404 werk je zeer flexibel. De machine heeft geen inzetplaats nodig. Dit is erg handig wanneer van het ene naar het andere spoor moet worden overgestapt. Het is prettig dat er geen overweg of wisselstraat nodig is om van spoor te wisselen.
 
De machine heeft een erg grote reikwijdte. Is het nodig om in de hoogte te werken met de machine? Maak hiervoor gebruik van een lastmomentbegrenzer.
De werkbak kan helemaal draaien. Dit is erg gemakkelijk wanneer er aan beide zijden van een paal iets gemonteerd moet worden. De werkbak is gemakkelijk te demonteren wanneer er tussen de werkzaamheden door bijvoorbeeld een haspel moet worden geladen. Zelfs graafwerkzaamheden kunnen worden gedaan met behulp van een knijper.
 

Functies van de Atlas 1404

De Atlas 1404 is een ideale machine voor werkzaamheden aan het spoor. De werkbak zorgt ervoor dat de bemanning veilig het werk kan uitvoeren. Met verschillende hulpstukken wordt de machine gemakkelijk omgebouwd tot een exemplaar met andere functies zoals graven. Hier volgt een overzicht van de kenmerken van de Atlas 1404:
-    Slangbreukbeveiligingen op alle cilinders
-    Sorteerfunctie
-    Proportionele bediening
-    LMB, hoogte- en zwenkbegrenzer
-    Werklampen (o.a. op giek en voorzijde cabine)
-   Achteruitrijcamera
 
Wilt u meer informatie over deze machine of de anderen diensten van Berende? Neem gerust contact op om uw werkzaamheden te bespreken. We kijken graag vakkundig met u mee om te bepalen welke machines het beste aansluiten bij de klus.
@BerendeSW
berendespoorwerk